Prolong® Nasıl Kullanılır?

Ürün Kalitesi:

Olgun ürünlerin sert, beresiz olması gerekir. Ezik ve güneş yanığının, yüzeysel lekelerin ve patojenlerin olmaması gerekir. Ürünlerin güvenilir ve profesyonelce yetiştiricilik yapılan bölgelerden gelmesi gerekmektedir.

Ürünün alan ısısını ortadan kaldırmak amacıyla hasadın hemen sonrasında ve Prolong® torbası ile paketlenmeden önce soğutulması gerekir.

Ürünlerin Prolong® ile paketlenmeden önce kuru olması gerekir.

Her bir ürün türü için ayrı bir Prolong® paketleme teknolojisi kullanın.

Ekli bulunan talimat sayfasına dayanarak; her bir Prolong® torbasına doğru ürün ağırlığını yerleştirin.

Prolong® torbasının zarar görmesini engellemek amacıyla ürünü torbaya nazikçe yerleştirin.

Ürünü Prolong® torba içerisine yerleştirdikten sonra torba içerisindeki havayı çıkartın ve ekte belirtilen bağlama araçlarıyla torbayı kapatın.

Prolong® ile paketledikten hemen sonra her bir ürün türü için, paketlenen ürünü tavsiye edilen en uygun sıcaklıktaki ortamda saklayın.

Depolama ve nakliye esnasında soğuk zinciri kırılmamalıdır. Ürün için tavsiye edilen soğuk zincir kırıldığında TORBANIN AĞZI AÇILMALIDIR.